Γίνε ένας από εμάς!

Η rhodesactivitiesbooking είναι μια εταιρία που έχει ως σκοπό να προάγει τις δραστηριότητες και κατ΄ επέκταση τον πολιτισμό,στο σμαραγδένιο νησί μας,να πληροφορήσει τους επισκέπτες για το πώς μπορεί κανείς να ξοδέψει δημιουργικά το χρόνο του,εμπλουτίζοντας τις μέρες της διαμονής τους,με πανέμορφες στιγμές και αναμνήσεις,που θα κάνουν αξέχαστη την Ρόδο μας.

Αναρρίχηση,ραπέλ,ιππασία,μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο,κάμπινγκ σε ερημική παραλία,πιλάτες και γιόγκα με φόντο το κάστρο,ποδηλασία βουνού,πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς,βόλτα με γουρούνες,είναι μερικές απο τις δραστηριότητες μας,πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών μας.

Γιατί μαζί μας;

Η εμπιστοσύνη είναι πολυ σημαντική για μας,κι εμείς απο την σειρά μας ,χρησιμοποιούμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας ,για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας.

Αν μας εμπιστευτείτε της επιθυμίες σας,δεν θα είστε ποτέ μόνοι σας.Θα υπάρχει πάντα ένα νούμερο να καλέσετε,και πάντα ένας πρόθυμος συνεργάτης να σας βοηθήσει.Ειμαστε έδω για ο,τι έχει να κάνει με τις όμορφες δραστηριότητες,αλλα ακόμα και για συμβουλές για τα κρυμμένα μυστικά της Ρόδου.Γίνε ένας απο εμάς..